FORGOT YOUR DETAILS?

2024-07-22 / . Renginys

Nuo rytojaus susitinkame Nidoje stovykloje Sportuok smagiai! Kviečiame vaikus į aktyvias ir įdomias treniruotes 🤸

2024-07-20 / . Pranešimas

Ketvirtadienį smagiai varžėmės Nidoje ieškodami šviesą atspindinčių orientavimosi taškų miške🌲o jau šiandien vakare nuo 21:00 val susitinkame Juodkrantėje šalia L.Rėzos kultūros centro Naktinės orientavimosi varžybos šeimai ir draugams. Nepamirškite žibintuvėlių! 🔦✨️ Laukiame draugų, šeimų ar pavienių asmenų komandų 😊

2024-07-17 / . Pasiekimai

Liepos 12-14 dienomis Neringos sporto mokyklos mokinė Teresė Mizgirytė dalyvavo tarptautinėse buriavimo varžybose Rėkyvos regata, kurios vyko Šiauliuose!

Teresė iškovojo 1 vietą 🥇 Optimist U12 mergaičių klasėje.

Sveikiname!

2024-07-16 / . Pasiekimai

⛵️Liepos 11-14 dienomis Neringos sporto mokyklos buriuotojai dalyvavo Helsinki Downtown regatoje Helsinkyje, kurioje dalyvavo 145 dalyviai iš 8 šalių!

⛵️Liepa Rimaitė pasirodė puikiai, pateko į auksinį laivyną!

⛵️Vėjas Kašėta, Ema Raudytė, Saulė Trimonytė ir Ugnė Trimonytė varžėsi sidabriniame laivyne ir demonstravo atkaklumą.

⛵️Matas Kašėta ir Jonatas Stirbys taip pat stengėsi iš visų jėgų ir varžybų pabaigoje pasiekė gerus rezultatus sidabriniame laivyne.

Nors varžybos buvo iššūkis visi komandos nariai džiaugiasi patirtimi ir pasiekimais! Dėkojame treneriui Zigmantui Raudžiui už atsidavimą ir komandos paruošimą.

Pavargę, bet laimingi Neringos sporto mokyklos buriuotojai keliauja į Estiją, kur dalyvaus 48 tarptautinėje Spinnaker regatoje. 🇪🇪⛵️

Visiems linkime gero vėjo! ️

TOP