FORGOT YOUR DETAILS?

Nauja programa mokiniams

Pasirūpinkite savo vaiko ateitimi su inovatyvia Neringos švietimo programa 11-12 klasių mokiniams.

Nuo 2024 m. rugsėjo mėn. kviečiame atrasti Neringos švietimo programą. Tai ne tik vidurinis mokymas, bet ir saugi, rūpestinga aplinka Jūsų vaikui. Mūsų programa, skirta 11-12 klasių mokiniams, siūlo subalansuotą akademinį ir praktinį mokymą, derinant su gyvenimu gražioje ir saugioje Nidos aplinkoje.

Mes suprantame Jūsų norą suteikti vaikams geriausias galimybes - čia Jūsų vaikai ne tik įgis žinias, bet ir augs harmoningoje, draugiškoje ir rūpestingoje bendruomenėje. Siūlome veiklas, skatinančias asmeninį tobulėjimą ir socialinę integraciją, tokias kaip tardisciplininis menas (šokis, kinas, vizualiniai menai), dirbtinis intelektas, buriavimas, tenisas ir e-sportas, taip pat individualizuotą akademinę pagalbą ir vasaros darbo galimybes. Taikomas hibridinis ir mišrus ugdymo modelis, kai 3 – 4 dienas mokomosi Nidoje kontaktiniu būdu ir 1-2 dienas pasirinktinai.

Atraskite, kaip Neringos programa gali tapti saugia ir skatinančia aplinka Jūsų vaiko augimui ir tobulėjimui. Suteikiamas apgyvendinimas Nidoje.

Šis puslapis ir pateikta programa yra dalis rinkos tyrimo, siekiant išsiaiškinti poreikius ir susidomėjimą. Įgyvendinimas priklausys nuo gauto atsako ir registracijų skaičiaus. Jūsų atsiliepimai ir registracija yra svarbūs tolimesniems sprendimas dėl programos pradėjimo.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Prašome nurodyti, kurios sritis(-ys) Jus domina:
TOP